Header logo - Autobedrijf Veldman
Service nodig?
0528-271514
Onderdelen nodig?

Over ons

Autobedrijf Veldman is een universeel autobedrijf aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag. Sinds januari 2022 is Autobedrijf Veldman overgenomen door Maarten Koekoek, Mede-eigenaar van Bosch Car Service Koekoek Autoservice aan de Lindberghstraat in Hoogeveen.

Na het overlijden van oprichter Herman Veldman, heeft Anton Veldman ervoor gekozen het autobedrijf over te dragen aan Maarten Koekoek, eigenaar van Bosch Car Service Koekoek Autoservice, waarna deze mooie samenwerking is ontstaan. Het autobedrijf blijft bestaan onder de bij u bekende naam Autobedrijf Veldman.

De overname van Autobedrijf Veldman is voor Maarten Koekoek extra speciaal. Lang geleden, toen hij nog het kleine blonde buurjongetje was, zette hij zijn eerste stappen in de autowereld op het terrein van Veldman. Vol enthousiasme keek hij naar de mooie auto’s in de showroom en de werkplaats. Hierdoor is zijn passie ontstaan. Maarten is dan ook erg trots dat hij de samenwerking met Autobedrijf Veldman kan opzetten en kan uitkijken naar de toekomst.

Waarom Autobedrijf Veldman

Kwaliteit

Kennis en ervaring

Bosch onderdelen

Werkplaats Veldman

Bij Autobedrijf Veldman kunt u vertrouwen op service, zoals u die al jarenlang van hen gewend was. Zij maken een professionaliseringsslag in de bedrijfsvoering, zodat wij u nog beter kunnen helpen. Daarnaast wordt de showroom aan de Siemensstraat weer ingezet voor de verkoop van auto’s. Hier kunt u terecht voor occasions.

We hopen u snel te zien bij Autobedrijf Veldman. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, via 0528-271514.

Ons team

Maarten Koekoek

Eigenaar

Eloy Breget

1e Autotechnicus / Autogas Specialist / APK Keurmeester / EV Specialist

Maurice van der Smit

2e Autotechnicus i.o. / Beheerder Wasstraat

Carlo Nijenhuis

1e Autotechnicus / APK Keurmeester i.o. / Eerste Aanspreekpunt