Header logo - Autobedrijf Veldman
Service nodig?
0528-271514
Onderdelen nodig?

Aircoservice

Aircoservice bij Autobedrijf Veldman

Uw auto airco is geen luxe meer, maar een onmisbaarheid. Een airco biedt veel rijcomfort, in zowel de zomer als de winter. In de zomer zorgt de airco ervoor dat u fris achter het stuur zit en in de winter dat de autoruiten niet beslaan. Om in alle weersomstandigheden ontspannen en veilig te blijven rijden, is het belangrijk dat uw airco goed werkt. Om een goede werking van het aircosysteem te garanderen, heeft deze periodiek onderhoud nodig. Autobedrijf Veldman heeft alle kennis en apparatuur in huis om dit uit te voeren.

De interieurfilters zorgen ervoor dat er geen schadelijke stoffen in de auto komen, zo blijft de lucht in uw auto schoon en fris. Zitten er wel bacteriën en schimmels in de filters, dan kan dit zorgen voor onaangename muffe en vieze geurtjes. Dit is niet alleen slecht voor uw gezondheid, maar maakt het ook dat u niet fijn in de auto rijdt. Bij de airco reiniging wordt door middel van een reinigingsmiddel de bacteriën en schimmels in de luchtkanalen verwijderd. Hierdoor heeft u geen last meer van geurtjes.

Tips voor het onderhouden van de airco in uw auto:

  • Het is verstandig uw airco elk jaar te laten controleren en eens in de twee jaar te laten bijvullen.
  • Laat regelmatig de interieur-/pollenfilters vervangen, bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van een grote beurt.
  • Voor het onderhoud maakt het niet uit hoe vaak je de airco gebruikt. Met regelmatig onderhoud voorkom je dat je airconditioning stuk gaat. Een airco repareren of vervangen kan behoorlijk in de papieren lopen.
  • Het koudemiddel moet regelmatig worden aangevuld; een drooglopende airco gaat zeker stuk. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik.

Waarom Autobedrijf Veldman

Kwaliteit

Kennis & ervaring

Bosch onderdelen

    Afspraak Maken?