Header logo - Autobedrijf Veldman
Service nodig?
0528-271514
Onderdelen nodig?

Onderhoud & Reparatie

Onderhoud & Reparatie bij Autobedrijf Veldman

Is uw auto weer toe aan het jaarlijks onderhoud? Of moet uw auto voor reparatie naar de garage? De monteurs van Autobedrijf Veldman helpen u graag. Door uw auto goed te onderhouden kunt u de levensduur van uw auto verlengen en hoge reparatiekosten voorkomen.

Autobedrijf Veldman is uw garage als het gaat om onderhoud en reparatie aan uw auto. Laat u een onderhoudsbeurt uitvoeren bij Autobedrijf Veldman, dan weet u altijd waar u aan toe bent. Mocht tijdens het onderhoud blijken, dat onderdelen versleten of gerepareerd moeten worden, dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Wij overleggen dan met u welke onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden en bespreken met u een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Bij Autobedrijf Veldman beschikken wij over een modern uitgeruste werkplaats voorzien van moderne technieken. Autobedrijf Veldman is dus in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de nieuwste technieken goed te onderhouden en repareren.

Thuis in alle merken

Autobedrijf Veldman is een universeel autobedrijf. Bij autobedrijf Veldman kunt u terecht met alle merken. Kennis en ervaring zijn vanzelfsprekend bij autobedrijf Veldman. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis om goede diagnoses te kunnen stellen. Naast het vertrouwen op kennis en ervaring, werken wij met onderdelen, apparatuur en software van Bosch.

Combineer onderhoud met een APK-keuring

Vaak wordt door consumenten aangenomen dat een APK-keuring hetzelfde is als een onderhoudsbeurt. Dit is een grote misvatting. De APK-keuring is controlen, geen onderhoudsbeurt. De APK-keuring is een wettelijke keuring die bepaalt of uw voertuig de weg op mag. Met goed onderhoud daarentegen kunt u de levensduur van uw auto verlegen en de kans op pech onderweg verminderen.

Heeft uw auto onderhoud nodig? Laat uw auto dan snel en betrouwbaar onderhouden door autobedrijf Veldman. Plan online een afspraak of neem contact met ons op.

Waarom Autobedrijf Veldman

Kwaliteit

Kennis & ervaring

Bosch onderdelen

    Afspraak Maken?