Header logo - Autobedrijf Veldman
Service nodig?
0528-271514
Onderdelen nodig?

Remmenservice

Remmenservice bij Autobedrijf Veldman

Met remtechnologie van Autobedrijf Veldman bent u altijd veilig op weg

Het remsysteem van uw auto draagt voor een belangrijk deel bij aan uw veiligheid, die van uw passagiers en medeweggebruikers. Daarom is het goed te weten dat Bosch wereldwijd toonaangevend producent en leverancier is van remsystemen, met meer dan 10.000 producten. Bosch behoort bovendien tot de pioniers op het gebied van elektronische veiligheidssystemen op de auto. Reden dat Bosch nauw samenwerkt met diverse autofabrikanten voor onderzoek en ontwikkeling van innovatieve remtechnologieën. En voor die hoogwaardige remtechnologie bent u bij Autobedrijf Veldman in  aan het juiste adres.

Remonderdelen voor alle merken

Autobedrijf Veldman levert remonderdelen voor alle vrijwel alle automerken, modellen en uitvoeringen. Dit betreft zowel remschijven en remblokken als remtrommels en remvoeringen. Ook voor de vervanging van hoofdremcilinders, rembekrachtigers, wielremcilinders, hydraulische koppelingen en remleidingen leveren wij maatwerk voor de meeste auto’s. Bosch-remonderdelen onderscheiden zich door uitstekende remkracht en duurzaamheid en zijn aantrekkelijk geprijsd.

Gereviseerde remklauwen

Bosch werkt ook aan duurzaamheid en een goed voorbeeld hiervan zijn onze gereviseerde remklauwen voor schijfremmen binnen ons recyclingprogramma eXchange. Een nieuwe, originele remklauw is een relatief duur onderdeel, met een gereviseerd exemplaar bieden wij u een aantrekkelijk geprijsd alternatief dat technisch letterlijk zo goed is als nieuw. Met dit milieuvriendelijke recyclingproduct kunnen we 93% van alle auto’s bedienen.

Aandacht voor uw remmen

Onze monteurs besteden veel aandacht aan de conditie van uw remmen. Of het nu is bij een kleine of grote beurt, een winter- of vakantiecheck of voor een APK. Bij elk automerk en model weten zij precies waar ze op moeten letten, zodat slijtage of een defect tijdig worden ontdekt. Door vervanging met Bosch-onderdelen verkeert uw remsysteem altijd in topconditie.

Bosch-remvloeistof

Bij aandacht voor uw remmen hoort ook een remvloeistof die aan de allerhoogste eisen voldoet. Zeker met de moderne remsystemen die steeds meer remkracht genereren en ABS- en ESP®-systemen die steeds sneller werken, heeft u een remvloeistof nodig die dit aankan. Daarom ontwikkelde Bosch – bedenker en ontwikkelaar van dergelijke veiligheidssystemen – een eigen remvloeistof, de Bosch ENV4 en ENV6, waar wij in onze werkplaats mee werken. Binnen de door de autofabrikant voorgeschreven toepassingen voldoen deze remvloeistoffen aan de hoogste kwalificaties. Goed voor vele veilige kilometers.

Waarom Autobedrijf Veldman

Kwaliteit

Kennis en ervaring

Bosch onderdelen

    Afspraak Maken?