Header logo - Autobedrijf Veldman
Service nodig?
0528-271514
Onderdelen nodig?

Camperonderhoud

Camperonderhoud bij Autobedrijf Veldman

Bent u van plan om binnenkort met uw camper op pad te gaan? Dan is het verstandig dat u deze voor vertrek laat controleren door de garage. De monteurs van Autobedrijf Veldman helpen u graag. Door uw camper goed te onderhouden kunt u de levensduur van uw camper verlengen en hoge reparatiekosten voorkomen.

Uw camper heeft, net als uw auto, geregeld onderhoud nodig. Wij adviseren u om eens per naar de garage te gaan voor onderhoud aan uw camper. Zo gaat u met een betrouwbaar en veilig kampeermideel op vakantie. Bij Autobedrijf Veldman wordt uw camper uitvoerig gecontroleerd door een van onze keurmeesters. Hiervoor maken wij gebruik van een lijst met een vast aantal punten. Mocht tijdens het onderhoud blijken dat reparaties noodzakelijk zijn? Dan zullen wij eerst contact met u opnemen.

Thuis in alle merken

Autobedrijf Veldman is een universeel autobedrijf. Bij Autobedrijf Veldman kunt u terecht met alle merken. Kennis en ervaring zijn vanzelfsprekend bij Autobedrijf Veldman. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis om goede diagnoses te kunnen stellen. Naast het vertrouwen op kennis en ervaring, werken wij met onderdelen, apparatuur en software van Bosch.

Voordelen camperonderhoud?

Een goed onderhouden camper heeft een aantal voordelen:

  • Je voorkomt pech en ongelukken door regelmatig onderhoud;
  • U verlengt de levensduur van uw camper;
  • U vergroot de veiligheid van de camper;
  • U investeert in de waardevastheid van het kampeermiddel.

Zorgeloos op reis met uw camper? Laat camper dan voor vertrek onderhouden door Autobedrijf Veldman. Plan online een afspraak of neem contact met ons op.

Waarom Autobedrijf Veldman

Kwaliteit

Kennis en ervaring

Bosch onderdelen

    Afspraak Maken?