Header logo - Autobedrijf Veldman
Service nodig?
0528-271514
Onderdelen nodig?

Bedrijfswagenonderhoud

Professionals voor professionals

Als ondernemer moet u blindelings op uw bedrijfsauto of wagenpark kunnen vertrouwen. Immers, u verdient er dagelijks uw brood mee en stilstand betekent voor u dus onmiddellijk omzetverlies. Bij Autobedrijf Veldman begrijpen we dit als geen ander. Daarom is onze werkplaats ook ingericht voor het onderhoud aan lichte bedrijfsauto’s en het snel en vakkundig repareren van een storing of defect. Desgewenst met haal-en-brengservice en – zo mogelijk – passend vervangend vervoer. Zo blijft u lekker aan het werk terwijl wij uw auto weer in topconditie brengen.

Snelservice

U heeft passie voor uw vak, Autobedrijf Veldman in  heeft passie voor auto’s en techniek. Bovendien weten wij precies hoe en waar u uw bedrijfsauto(‘s) voor inzet, zodat wij u service op maat kunnen bieden. Wij hebben de kennis, gereedschappen, apparatuur en fabrieksdocumentatie in huis voor elk merk en model. Onze werkplaats is uitgerust met een zware hefbrug, speciaal voor bussen, bakwagens en bestelwagens. Hierop klaren wij elke klus en daarbij bieden wij u, in overleg, snelservice, zodat uw auto niet langer in de werkplaats is dan strikt noodzakelijk. 

Halen en brengen

Een afspraak voor onderhoud plant u eenvoudig online op onze website. In overleg kunt u kiezen voor de optie haal-en-brengservice. In dat geval halen wij uw auto op op de afgesproken plek. Dit kan bij u op de zaak zijn, maar ook bij u thuis of op de locatie waar u aan het werk bent. U voert die dag uw werkzaamheden uit in de prettige wetenschap dat uw auto aan het eind van de dag weer tiptop voor u klaarstaat. Heeft u speciale wensen? Die stemmen wij graag telefonisch met u af. 

Thuis in elk merk

Net als bij personenauto’s is Autobedrijf Veldman thuis in alle merken en modellen bedrijfswagens. Dus voor een kleine of een grote beurt of een APK is uw auto bij ons in vakkundige handen, net als voor kleine en grote reparaties. Dit geldt zowel voor eigen bedrijfsauto’s als voor bedrijfswagens met een leasecontract. Met veel leasemaatschappijen heeft Bosch Car Service een serviceovereenkomst. 

Vriendelijk geprijsd vakmanschap

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig vakmanschap, maar ook van aantrekkelijke tarieven. Wij werken met hoogwaardige Bosch-onderdelen en – servicedelen. Veel serviceonderdelen hebben wij standaard op voorraad, of dezelfde dag nog in huis dankzij de Bosch Car Service-onderdelenvoorziening. Ook hierdoor kunt u altijd snel weer over uw eigen bedrijfsauto beschikken.