Header logo - Autobedrijf Veldman
Service nodig?
0528-271514
Onderdelen nodig?
Ruitenwissers

Ruitenwissers

Bosch-ruitenwissers van Autobedrijf Veldman bieden optimaal zicht voor elk automerk

Er zijn ruitenwissers die piepend heen en weer bewegen over de voor- en achterruit en er zijn Bosch-ruitenwissers die geruisloos zorgen voor helder, streeploos zicht naar voren en naar achteren. Veilig autorijden begint met goed zicht, dus besparen op versleten of beschadigde ruitenwisserbladen is valse zuinigheid. Kiest u voor ruitenwissers van Bosch, dan bent u verzekerd van wisserbladen met een perfecte pasvorm en werking, ook tijdens de zwaarste regen-, hagel en sneeuwbuien. Autobedrijf Veldman in  monteert ze graag voor u.

Perfecte pasvorm

Wij leveren Bosch-ruitenwisserbladen voor vrijwel alle automerken en modellen. De wisserbladen worden geleverd met eenvoudig vast te klikken adapters die naadloos aansluiten op de wisserarm van uw auto. Maar nog veel belangrijker: het rubber wisserblad volgt perfect de ronding van uw autoruit zodat deze bij elke slag van de ruitenwisser optimaal wordt gewist. Met behulp van de QR-code op de verpakking ziet u op uw smartphone hoe u de wisserbladen plaatst. Vindt u het toch lastig om de wisserbladen zelf te vervangen? Onze monteurs nemen u dit klusje graag uit handen

Zoveel wissers zoveel wensen

Bosch-ruitenwissers zijn er in diverse uitvoeringen en prijsklassen. De Twin-ruitenwissers zijn uitgevoerd met een solide metaalbeugel en universele quick-clip-adapter. Een prima standaardruitenwisser met een lange levensduur en uitstekende wiseigenschappen, leverbaar met en zonder spoiler. U kunt de standaardwissers op uw auto ook (laten) vervangen door de zogeheten Aerotwin Flatblade-ruitenwissers, die steeds vaker standaard op nieuwe auto’s zitten. Deze Flatblade-wissers zijn leverbaar met een pasklare adapter specifiek voor uw auto of met een universele adapter.

Rear-achterruitwissers

Ook voor de achterruit biedt Autobedrijf Veldman een ruim assortiment aan ruitenwissers. Hierbij heeft u ook weer keuze uit de traditionele metaalbeugel-ruitenwissers en de moderne Aerotwin Flatblade-ruitenwissers met een nog langere levensduur en zeer goede wiseigenschappen. Prijzen van Bosch-ruitenwissers zijn afhankelijk van automerk, type en uitvoering. Wilt u weten welke ruitenwissers het meest geschikt zijn voor uw auto? Wij adviseren u graag.

Waarom Autobedrijf Veldman

Kwaliteit

Kennis & ervaring

Bosch onderdelen

    Afspraak Maken?